Hvis du har været barn eller voksen på O. H. Bærentzens fritidshjem og har været med på koloni på Rendebæk så kan du måske finde dig selv i arkivet. Der vil løbene blive scannet flere billeder ind.

Har man ikke været med O. H. Bærentzens fritidshjem på koloni, så er man velkommen til at se med alligevel. 

I 1960 og 70 èrne var fritidshjemmet på Rendebæk 7 uger i sommerferien og 1 uge i efterårsferien. I 80èrne blev det skåret ned til 6 ugers sommerkoloni og senere blev det yderligere skåret ned, først til 5 uger, så til 4 -3 og til sidst 2 uger i sommerferien inden fritidshjemmet var afsted for sidste gang sommeren 2016  og fritidshjemmet derefter lukkede.

Når man var afsted så mange uger var der masser af muligheder for alle aktiviteter. Der blev bygger huse om sommeren, bladhuler om efteråret, man havde nyttehaver, der var dyr s.s. geder, gæs, høns, ænder, kyllinger og på et tidspunkt også en gris og en kalv.

Der var til til ture s.s. til skrænten i Jægerspris, til Sommerland Sjælland og ikke mindst teltture rundt i Nordsjælland.

Ligger du inde med billeder fra Rendebæk, modtager vi dem meget gerne til galleriet. Send scannet billeder til stefan.jensen2016@outlook.dk med årstal. Så bliver de lagt på hjemmesiden hurtigst muligt.

 

Tak til First Hotel i Sydhavnen for at have doneret dobbeltsenge og sengeborde til 1. sal.

 

Solnedgang over Orø